Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@11:54:32 GMT

احساس ضعف و بی حالی علامت چیست ؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۷۸۲۹۸

پزشک متخصص تغذیه گفت: یکی از مهمترین علل خستگی و ضعف و سستی جسمی بدن افراد انجام کار زیاد و خسته کننده است.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران نوشت: فرزانه خدایی منش، درباره ضعف و خستگی بدن اظهار کرد: خستگی و ضعف و سستی جسمی بدن افراد و بی‌حالی آن‌ها دلایل مختلفی دارد و یکی از مهمترین علل آن به انجام کار زیاد و خسته کننده باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پزشک متخصص تغذیه افزود: بیخوابی و کم‌خوابی نیز از دیگر عوامل وجود حس سستی و خستگی دائمی بدن در افراد مختلف با شرایط جسمی متفاوت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: کمبود برخی از ویتامین‌ها و همچنین کمبود برخی از مواد معدنی در بدن نیز به ایجاد سستی و بی‌حالی بدن در فرد منجر خواهد شد.

خدایی منش بیان کرد: کمبود آهن باعث کم‌خونی بوده و یکی از علل شایع سستی بدن در افراد و به ویژه در میان زنان محسوب می‌شود. همچنین کمبود ویتامین D در افراد موجب سستی و ضعف جسمانی در نواحی مختلف بدن افراد و به ویژه در ناحیه ساق پای آن‌ها می‌شود.

این پزشک متخصص تغذیه تاکید کرد: ورزش نکردن و نداشتن برنامه روزانه برای انجام حرکات ورزشی هر چند ساده و معمولی، متابولیسم بدن افراد را پایین آورده و در او سستی و ضعف جسمی را ایجاد می‌کند.

خدایی منش اضافه کرد: انجام حرکات ورزشی ساده، ضمن بالا بردن متابولیسم بدن انسان با ترشح آدرنالین به ایجاد حس شادابی و برطرف شدن سستی و ضعف بدن فرد منجر خواهد شد.

او تصریح کرد: داشتن رژیم غذایی ناسالم و دریافت نکردن واحد‌های غذایی مناسب برای تامین انرژی لازم برای بدن نیز سستی و ضعف جسمانی را در پی خواهد داشت.

این پزشک متخصص تغذیه گفت: افراد باید در نظر داشته باشند که میزان انرژی مصرفی آن‌ها در طول روز در انجام کار و فعالیت روزانه باید با نوع مواد غذایی که مورد استفاده قرار می‌دهند همخوانی داشته باشد و سلامت جسمی و روحی خود را به خطر نیندازند تا از سستی و ضعف بدنی هم در امان بمانند.

ضعف بدن

خدایی منش افزود: یکی از مهمترین علل وجود سستی و ضعف بدن، کم آبی بدن است. با کم مصرف کردن آب حالاتی، چون سردرد، سستی و بی‌حالی ایجاد می‌شود و انرژی کافی برای انجام کار‌های عادی روزانه نخواهیم داشت.

او تاکید کرد: کم کاری تیروئید هم از دلالیل شایع سستی بدن محسوب شده و با به هم خوردن عملکرد این غده، هورمو‌ن‌های تنظیم متابولیسم بدن به خوبی ترشح نمی‌شوند و در نهایت به بروز سستی و ضعف بدنی منجر می‌شود.

این پزشک متخصص تغذیه یادآوری کرد: وجود انواع بیماری‌هایی که بدن فرد با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کند نیز موجب شدت گرفتن میزان سستی و ضعف بدنی می‌شود.

خدایی منش تصریح کرد: بیماری‌های قلبی، تنفسی، انواع سرطان‌ها و سایر بیماری‌ها، سستی و ضعف بدنی را مضاعف کرده و ضرورت خود مراقبتی را دو چندان می‌کند.

او گفت: به طور کلی داشتن رژیم غذایی مناسب، سالم و متعادل احساس ضعف و سستی جسمی را تا حدود بسیار زیادی برطرف خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: زباله‌های کرونایی بلای جان حیات وحش

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخبارسلامت خستگی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خستگی پزشک متخصص تغذیه انجام کار خدایی منش بدن افراد بی حالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۸۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراهی ۱۹ پزشک هلال احمر با زائران حج تمتع خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی نماینده مرکز پزشکی حج در هلال احمر خراسان رضوی گفت: پزشکان همراه ۶۷ کاروان متقاضیان این سفر انسان ساز تمامی امور پزشکی، سلامتی و ارائه خدمات مرتبط به زائران خانه خدا را بر عهده دارند.

محمد رضا واحدی جو افزود: با توجه به بیماری‌های شایع میان متقاضیان حج از جمله فشار خون و دیابت کنترل سلامت متقاضیان و آزمایش آنان در کنار تجویز دارو‌های احتمالی مورد نیاز امری ضروری است که پزشکان هلال احمر در این زمینه خدمات در خور و لازم را ارائه می‌دهند.

نماینده مرکز پزشکی حج در هلال احمر خراسان رضوی شمار متقاضیان حج تمتع امسال استان خراسان رضوی را ۹ هزار و ۵۶۷ نفر اعلام کرد که چهار هزار و ۳۶۵ نفر از این متقاضیان مرد و پنج هزار و ۲۰۲ نفر زن هستند.

واحدی جو افزود: طبق بررسی‌های پزشکی انجام شده ۱۵ تا ۲۰ درصد متقاضیان حج امسال استان خراسان رضوی به فشار خون و ۱۰ تا ۱۵ درصد به بیماری دیابت مبتلا هستند.

وی با اشاره به انجام واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع در استان گفت: مدت اجرای واکسیناسیون طبق نوبت دهی انجام شده تا ۱۹ اردیهبشت ماه جاری ادامه دارد.

نخستین کاروان اعزام حج تمتع امسال خراسان رضوی از روز ۲۹ اردیبهشت ماه جاری آغاز می‌شود و تا ۱۲ خرداد ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • حضور ۸۰ دندان پزشک از سراسر کشور در اردوی جهادی شیراز
  • همراهی ۱۹ پزشک هلال احمر با زائران حج تمتع خراسان رضوی
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • مراقب قاتل خاموش باشید/ افراد بالغ باید غربالگری فشارخون شوند
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم